Известие

Collapse
No announcement yet.

датчик на горивният филтър

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• датчик на горивният филтър

Здравеите колеги.Днес разбрах че имам датчик на нафтовия филтер,които показва когато е за смяна самоче моят е откачен от буксата.Дадох накъсо буксата но не ми светна лампата после проверих и крушката и тя е здрава гледах бъшоните и те здрави та ако може някои да ми каже дали веригата изобщо минава през бушон,кой е този бушон,как се тества веригата и как се тества датчикът ще съм му много благодарен.
    Alfa 155 2,5TD

датчика който е навит отдолу на филтъра е да ти показва за наличие на вода в нафтата

Comment

да де това е ясно а по другите въпроси никой ли незнае нищо
      Alfa 155 2,5TD

Comment

С два или с три кабела ти е датчика?
        Alfa Romeo 155 Super
        2.0 16V TS

Comment

с два
          Alfa 155 2,5TD

Comment

Значи или е с рид ампула и вътре има поплавъче, или мери съпротивление, но и в двата случая като се дадат на късо двата кабела трябва да светне лампата. Със сигурност няма отделен бушон. Най-вероятно проблемът е някъде по кабелите.
            Alfa Romeo 155 Super
            2.0 16V TS

Comment

не е по кабелите защото днес ги премерих и има ток по тях но ми казаха че може да е датчик който мери температурата на горивоти и подава информация към компютъра така че при всички случаи е хубаво да се въстанови проблемът е че неможе да се разбере със сигурност какъв е датчикът
              Alfa 155 2,5TD

Comment

Working...
              X